Την Πέμπτη 6 Απρ 2017 στο χώρο του Μουσείου Διαβιβάσεων παραδόθηκε από το πάντα δραστήριο μέλος του Συνδέσμου μας Ταξχο ε.α. Χρήστο Νοταρίδη, στον Υνδντη ΔΔΒ/ΓΕΣ Ταξίαρχο Γεώργιο. Μαστοράκη και βρήκε την θέση του ανάμεσα στις υπόλοιπες συσκευές του Μουσείου, η Συσκευή Ελέγχου Γραμμών ΕΕ-65.

 

Ο Σύνδεσμος ΔΒ συγχαίρει τον κο Χρήστο Νοταρίδη για την ευγενή του χειρονομία. Ισχυροποιεί την ποιότητα του Μουσείου Διαβιβάσεων, του δικού μας Μουσείου, με τα νέα εκθέματα που φέρουν μνήμες της ιστορίας του Όπλου μας. Υπενθυμίζουμε ότι ένας από τους σκοπούς του Συνδέσμου μας είναι και η προβολή του Όπλου που υπηρετήσαμε και αγαπήσαμε, πέρα από πρόσωπα και από προσωπικές πικρίες. 

 

Προβάλουμε την ενέργεια αυτή ως  παράδειγμα προς μίμηση και προσκαλούμε τα μέλη μας που έχουν ανάλογα εκθέματα και επιθυμούν να τα δωρίσουν στο Μουσείο ΔΒ, να μας το γνωρίσουν. Ο Σύνδεσμος ΔΒ δύναται να μεσολαβήσει στην παράδοση και την επιβράβευση των δωρητών. 

 

Σε ότι αφορά το Μουσείο μας και για όσους είστε χρήστες του  facebook σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει και η σελίδα μας " Μουσείο και Ιστορία των Διαβιβάσεων " με πλούσιο υλικό και με πολλά και ενδιαφέροντα θέματα για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων. 

 

https://www.facebook.com/GRSIGNALS/