Την Πέμπτη 23/3/2017 στον χώρο μπροστά από το ηρώο της Σχολής ΔΒ πραγματοποιήθηκε  παρουσία του Δντου της Δνσεως Διαβιβάσεων του ΓΕΣ Υποστρατήγου Περβολαράκη Απόστολου η τελετή παραδόσεως της Δκσεως της Σχολής από τον Υποστρατηγο Φλιάκο Απόστολο στον Υδκτη Σχολής Συνταγματάρχη (ΔΒ) Καρατσικάκη Αλέξιο. Την τελετή ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικαίας κ.κ. Αλέξιος

Ακολούθησε  ανάγνωση ημερήσιων Διαταγών παραδίδοντος και παραλαμβάνοντος Δκτού καθώς και υποστολή του λαβάρου της Σχολής και παράδοσής της στον αποχωρούντα Δκτή και έπαρση νέου λαβάρου προς τιμήν του νέου Δκτή.

Τέλος, στη Λέσχη της Σχολής επιδόθηκαν αναμνηστικά στον αποχωρούντα Δκτη και ακολούθησε μικρά Δεξίωση. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Μιχάλης Σελέκος, ο οποίος ευχαρήστησε τον αποχωρούντα Δκτη για την άριστη συνεργασία με τον Δήμο,αντιπροσωπίες αξιωματικών από τις Μονάδες ΔΒ Λεκανοπεδίου Αττικής, ο νεοεκλεγής Αντιπρόεδρος της ΕΑΑΣ Υπγος ε.α. Αριστομένης Κράγκαρης, ο Πρόεδρος και Μέλη του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών Διαβιβάσεων καθώς και Αξκοι ε.α. διαμένοντες στη περιοχή του Χαϊδαρίου.