Η Ε.Α.Α.Σ. στο πλαίσιο επαφών και στενής συνεργασίας με όλα τα Μέλη της, αποφάσισε και πραγματοποίησε συνάντηση με τους Προέδρους (ή εκπροσώπους) φορέων αποστράτων Στελεχών του Σ.Ξ., όπως οι Σύνδεσμοι Τάξεων, Όπλων –Σωμάτων, ΝΠΙΔ και λοιπούς σχετικούς φορείς Η προγραμματισμένη συνάντηση έλαβε χώρα την Πέμπτη 13 Νοε 2014 και ώρα 10.00 στα γραφεία της Ε.Α.Α.Σ. (Χαρ. Τρικούπη 18, 1ος όροφος), υλοποιώντας έτσι την «υπόσχεση» του νέου Δ.Σ. καθώς και τη σχετική θέση της Ε.Α.Α.Σ. για συνεργασία με τους φορείς.

         Επί των θεμάτων που συζητήθηκαν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Υπτγος ε.α. Σπυρίδων Κουρκούμπας (ΣΑΑΔΒ) πρότεινε:

         α. Να υπάρχουν τα προνόμια των Επιτίμων μόνο για το Σχηματισμό που ανήκουν για να υπάρξει καλύτερη και ισομερής κατανομή των λοιπών μελών για τα Κ.Α.Α.Υ. Αγίου Ανδρέα.

         β. Να εκδίδονται μηνιαία ενημερωτικά από το ΜΤΣ και ΕΚΟΕΜΣ για τους μερισματούχους σε ότι αφορά τις κρατήσεις όπως γίνεται στις συντάξεις

         γ. Η δύναμης της ΕΑΑΣ είναι η εφημερίδα «Εθνική Ηχώ». Να αποστέλλεται η εφημερίδα σε όλους τους αποστράτους του Στρατού, της Αστυνομίας, παλαιάς Χωροφυλακής και τις ορφανικές οικογένειες καθώς επίσης σε πολλούς φορείς, όπως πολιτικά κόμματα, υπουργεία, δημόσιες υπηρεσίες κ.λ.π.

         δ. Να προσληφθεί με μπλοκ παροχής υπηρεσιών, διαπιστευμένος δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, που να έχει συγκεκριμένο έργο αρμοδιότητάς του, όπως παρουσία στο ΥΠΕΘΑ, λήψη συνεντεύξεων για επίκαιρα θέματα κ.λ.π. προκειμένου να υποβοηθήσει την προβολή του έργου της ΕΑΑΣ και να προβάλει τα προβλήματα των αποστράτων