Το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, που ευγενικά μας παραχωρήθηκε για άλλη μία χρονιά από το Δήμο, πραγματοποιήθηκε η προβλεπόμενη από το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνδέσμου ετήσια Γενική Συνέλευση (Γ.Σ.), με πολύ μεγάλη συμμετοχή μελών.

        Πριν από την έναρξη της Γ.Σ. εκλέχθηκε 3μελής Επιτροπή διεύθυνσης των εργασιών αποτελούμενη από τους:

         α.Αντγο ε.α. Γηραλέα Χαράλαμπο ως Πρόεδρο.

         β.Υπτγο ε.α. Μπονάτσο Βλάσιο ως Γραμματέα και

         γ.Υπτγο ε.α. Κουτρουμάνη Δημήτριο ως Μέλος.

        Η Γενική Συνέλευση άρχισε με τον Απολογισμό του έτους 2014 από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Υποστράτηγο ε.α. Κουρκούμπα Σπυρ. o οποίος τόνισε μεταξύ των άλλων και τα εξής: 
α. Στις 21 Σεπτεμβρίου γιορτάσαμε στη Σχολή Διαβιβάσεων την 68η επέτειο (δηλαδή τα γενέθλια) της συγκρότησης του όπλου των Διαβιβάσεων με εξαιρετική επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή συναδέλφων μετά συζύγων και φίλων των Διαβιβάσεων . 
β.Την 1 Ιουνίου πραγματοποιήσαμε ημερήσια εκδρομή στον Πόρο, με στάση για καφέ στα Ίσθμια της Κορινθίας κατά τη μετάβαση και στο ύψος της αρχαίας Επιδαύρου κατά την επιστροφή. 
γ. Μεγάλη επιτυχία είχε η καθιερωμένη ετήσια χοροεσπερίδα την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου στη ΛΑΕΔ, με πλούσιο μενού, ωραίο μουσικό πρόγραμμα και με μειωμένη σχετικά τιμή της πρόσκλησης. Η διασκέδαση και ο χορός των συμμετασχόντων κράτησε μέχρις τις πρωινές ώρες, 
δ. Άρχισε να λειτουργεί ιστοσελίδα του Συνδέσμου (saadb.gr) της οποίας σχεδιαστής και κατασκευαστής είναι ο γιός του συναδέλφου Στρατηγού κ. Κουτρουμάνη Νίκος φοιτητής πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

        Ακολούθως ο Ταμίας του Συνδέσμου Άνχης ε.α. ΔΒ Μπακόπουλος Δημήτριος ανέγνωσε τον Οικονομικό Απολογισμό για το έτος 2014 και το Μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής Ταξχος ε.α. Νοταρίδης Χρήστος ανέλυσε τη σχετική Έκθεση που έκλεισε με τη πρόταση να εγκριθεί ο Ισολογισμός του Συνδέσμου, χωρίς επιφύλαξη, όπερ και εγένετο από την ολότητα του Σώματος

         Η Γενική Συνέλευση ομόφωνα ενέκρινε:
- Την πρόταση του ΔΣ του Συνδέσμου η συνδρομή των μελών για το έτος 2015 να παραμείνει στα δέκα (10) ευρώ για 14η συνεχή χρονιά 
- Την επίδοση πλακέτας με το έμβλημα του Συνδέσμου στους τέως Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Αντγο ε.α. Γηραλέα Χαράλαμπο και μέλος Σχη ε.α. Βαΐου Χρήστο για τις προσφερθείσες υπηρεσίες στον Σύνδεσμο.

         Μετά το πέρας της Γεν. Συνέλευσης ακολούθησε κοπή της καθιερωμένης Βασιλόπιτας και μικρή δεξίωση με διάφορα εδέσματα γλυκά και ποτά. Η Βασιλόπιτα είχε τρία νομίσματα που αντιπροσώπευαν αντίστοιχα δύο Βιβλία, «ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ», του Οικονομολόγου-Συγραφέα κ. Δουδούμη Γεωργίου και ένα χειροποίητο μετάλλιο «ΆΠΤΕΡΟΣ ΝΙΚΗ» της Νομικού- Εικαστικού κας Ιωαννίδου-Τερζάκη Ελένης μελών και των δύο του Ελληνικού Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών. Οι τυχεροί ήσαν ο Αντγος ε.α. Κάπρος Σωτήριος, ο Υπτγος ε.α. Βαφειάδης Χαράλαμπος και ο Υπτγος ε.α. Κουτρούλης Δημήτριος.

         Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί όλους τους Συναδέλφους που παραβρέθηκαν στη Γ.Σ. της 14ης Φεβρουαρίου και προσκαλεί τους Διαβιβαστές που δεν είναι μέλη του Συνδέσμου να ενισχύσουν τη προσπάθειά μας για τη διατήρηση των φιλικών δεσμών που αναπτύχθηκαν κατά τη μακρόχρονη παραμονή μας στο Στρατό, με την εγγραφή τους στο Σύνδεσμο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γ. Γραμματέα (τηλ.210-7786263,κιν.6974813714).