Την Κυριακή 15 Μαΐου 2022 στις 11.00 π.μ. στο Στρατόπεδο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Α' στις εγκαταστάσεις της Σχολής Διαβιβάσεων πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών Διαβιβάσεων, παράλληλα με τον εορτασμό της "Παγκόσμιας Ημέρας των Τηλεπικοινωνιών",  ενώ στο τέλος δόθηκε δεξίωση στη Λέσχη Αξιωματικών Σχολής Διαβιβάσεων.

     Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δκτης της ΑΣΔΕΝ Αντγος Χούπης Δημήτριος, ο Δντης ΔΔΒ/ΓΕΣ Υπτγος  Τσιρίδης Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου ΣΣΕ/1983 Ταξχος ε.α.  Χριστάκος Σταύρος, ο Πρόεδρος της ΛΕΦΕΔ κ. Ματθαίου Μάνθος, εν ενεργεία στελέχη του Όπλου, καθώς και μεγάλος αριθμός Μελών του Συνδέσμου με τις οικογένειές τους.

    Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου ευχαριστεί όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς και όλους όσους συνέδραμαν για την επιτυχία της όλης εκδήλωσης. Ιδιαιτέρως ευχαριστεί τον Δντη ΔΔΒ/ΓΕΣ Υπτγο  Τσιρίδη Κωνσταντίνο, τον Δκτη της Σχολής Διαβιβάσεων Ταξχο Παπαθανασίου Γεώργιο και τα στελέχη της Σχολής Διαβιβάσεων για την φιλοξενία.