Την Κυριακή 19 Μαΐου 2024 στις 11:00 π.μ. στο Στρατόπεδο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Α' στις εγκαταστάσεις της Σχολής Διαβιβάσεων πραγματοποιήθηκε από τον Σύνδεσμο Αποστράτων Αξιωματικών Διαβιβάσεων εκδήλωση εορτασμού του Όπλου των Διαβιβάσεων.

  Η εκδήλωση αυτή έλαβε χώρα προς τιμήν της ιστορίας του Όπλου μας και τίμησε τα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη του Όπλου των Διαβιβάσεων  με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Τηλεπικοινωνιών, που γιορτάζεται στις 17 Μαΐου. 

   Η εκδήλωση ξεκίνησε με Θεία Λειτουργία και Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου. Στη συνέχεια χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο Πρόεδρος του ΣΑΑΔΒ, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και ο Δντής ΔΔΒ-ΕΠ/ΓΕΣ. Ο Ταξχος ε.α. Νοταρίδης Χρήστος Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συνδέσμου μας πραγματοποίησε σύντομη ομιλία για το Μνημείο Πεσόντων Διαβιβαστών στη ΣΔΒ. Στο τέλος δόθηκε μικρή δεξίωση έμπροσθεν της Λέσχης Αξιωματικών της Σχολής Διαβιβάσεων.

   Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Σγος Χούπης Δημήτριος, ο Δντής ΣΤ΄Κλ/ΓΕΕΘΑ Υπτγος Μπούρας Ιωάννης, ο Δντης ΔΔΒ-ΕΠ/ΓΕΣ Υπτγος Τσακανιάς Εμμανουήλ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ) Υπτγος ε.α. Δεβούρος Ιωάννης, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών (Π.Ο.Σ.) Ταξχος ε.α. Νικολόπουλος Βασίλειος, οι Πρόεδροι των ΠΣΑΠ Αντγος ε.α. Πόκας Χαράλαμπος και ΣΑΑΠΒ Αντγος ε.α. Βιτετζάκης Αντώνιος, εν ενεργεία Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξκοί ΔΒ, καθώς και μεγάλος αριθμός Μελών του Συνδέσμου με τις οικογένειές τους.

    Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου ευχαριστεί όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς και όλους όσους συνέδραμαν για την επιτυχία της όλης εκδήλωσης. Ιδιαιτέρως ευχαριστεί τον Δντη ΔΔΒ-ΕΠ/ΓΕΣ Υπτγο Τσακανιά Εμμανουήλ, τον Δκτη της Σχολής Διαβιβάσεων Ταξχο Βασιλειάδη Παναγιώτη και τα στελέχη της Σχολής Διαβιβάσεων για την φιλοξενία.